13 November 2007

KOMT DAT ZIEN!!!

Zaterdag werd de tentoonstelling BOOS, rond prenten uit het gelijknamige boek, maar ook met andere prenten van mijn hand en een aantal grafische werken van Cobrakunstenaars als Alechinsky, Appel e.a., door Guy Hove, Oudenaards schepen van cultuur, officieel voor geopend verklaard! De inleiding werd gegeven door jeugdauteur Kathleen Vereecken (wat ze bijzonder goed gedaan heeft!) waarna het echte feest kon beginnen. Ondertussen toverde Goedele Noppe zalige klanken uit haar cello.

Ik was bijzonder blij verrast dat mensen in zulk een grote getale naar de prachtige abdij van Maagdendale (die de stad ter gelegenheid van de expositie ter beschikking heeft gesteld!) waren afgezakt.


Ook op zondag kwamen heel wat mensen een kijkje nemen en de hele tentoonstelling is tot nog toe een bijzonder leuke ervaring!

Voor de mensen die er nog niet geraakt zijn, de tentoonstelling is nog te bezichtigen op 17 en 18 november, telkens van 14 tot 18 uur.

Ik zal er zeker zijn. Hopelijk tot dan!!

As you know, I'm having an exhibition in Oudenaarde (Belgium) at the moment. The first two days were great and a lot of people came to watch it!

No comments: